Siirry takaisin pääsivulle >>> Jupen Sekane Huumori Vitsi Kotisivu >>>

Tämmösiä on löytyny:Vangilla oli karatessa musta vyö!

Karhu kulki pitkin metsää ja vastaan tuli susi. Karhu kysyi sudelta: -Lähteekö sinusta karva.-Lähtee, vastasi susi. Karhu jatkoi kulkuaan. Karhu jatkoi matkaansa kunnes vastaan tuli kettu. -Lähteekö sinusta karva, karhu kysyi taas. -Lähtee, vastasi kettu. Karhu jatkoi matkaansa kunnes vastaan tuli orava. -Lähteekö sinusta karva, karhu kysyi. -Ei lähde miten niin?, orava vastasi. Samassa karhu nappasi oravan mukaansa puskan taakse, väänsi paskat mättäälle ja pyyhki oravalla perseensä.

Kun voileipä putoaa aina voipuoli alaspäin, ja kissa putoaa aina jaloilleen, niin mitä tapahtuu, jos voileipä sidotaan kissan selkään voipuoli ylöspäin?

Miksi Turku on Suomen afrikkalaisin kaupunki? Koska kun turkulaisil tulee makeennälkä ne menee kioskil ja sanoo: "Nami bia!" ja kun niil on jano niin "An gola!" Sitä paitsi Turussa asuu pelkkiä "Tutui ja Hutsui".

Blondi soitti poikaystävälleen ja kertoi, että oli ostanut palapelin, mutta ei saa sitä koottua. -Mitä kuva esittää? uteli poikaystävä. -Tämä on tällainen hieno kukko, mutta en saa sitä millään tehtyä, tuskaili blondi. -Odota siellä, saavun heti paikalle ja autan sinua, vastasi avulias poikaystävä. Poikaystävä saapui paikalle ja blondi opasti hänet keittiön pöydän ääreen. Siihen poikaystävä: -Laita nyt helvetissä nuo Corn Flakesit takaisin pakettiin!

Jääkiekko matsissa:"Laukaus lähti kuin talonmies liukkaalta peltikatolta!"

Raskaana oleva nainen meni pankkiin. Yhtäkkiä pankkiin tuli ryöstäjä, joka huusi: "kaikki maahan"! Raskaana oleva nainen ei tietenkään päässyt niin nopeasti alas, niin ryöstäjä ampui naista kolme kertaa mahaan. Nainen selvisi. lääkärillä nainen sai tietää odottavansa kolmosia, ja että jokaiseen oli osunut luoti. Luoti häipyisi luonnollista tietä iän kuluessa. Nainen synnytti kaksi tyttöä ja pojan. Eräänä päivänä tyttö juoksi äidin luo ja sanoi: "kun olin kusella niin "sieltä" tuli luoti." No äiti selitti tapahtuneen. Parin päivän päästä tuli toinen tyttö ja sanoi: "kun olin kakkalla niin sieltä tuli luoti"! No taas äiti selitti tapahtuneen. Kului taas pari päivää ja poika juoksee hädissään äidin luo ja sanoo: Äiti, äiti... vedin käteen ja ammuin meidän koiran!

Aina ryyppyputken jälkeen hän sai hulluuskohtauksia. Hän kuvitteli olevansa kissa ja se hänet lopulta tappoikin. -Hän katkaisi niskansa yrittäessään nuolla persettään!

Tyhjä kuin Jeesuksen hauta pääsiäisaamuna.

Pimeää kuin tontun perseessä.

Vituttaa kuin pientä oravaa, kun käpy on jäässä.

Eihän tuolla naamalla voi muuta tehdä, kuin kusta muuntajaan.


Kana

Siirry takaisin pääsivulle >>> Jupen Sekane Huumori Vitsi Kotisivu >>>