Siirry takaisin pääsivulle >>> Jupen Sekane Huumori Vitsi Kotisivu >>>

Voi kuinka hauskoja juttuja nämä uudet:Opettaja pyysi oppilaita kertomaan käytännön esimerkkejä seksistä. Liisa kertoi: - Meidän Miuku sai viime viikolla pentuja. - Niinpä niin, siinä ensin isäkissa on hedelmöittänyt äitikissan ja sitten pennut ovat kasvaneet äidin vatsassa. Kun ne ovat riittävän isoja, ne syntyvät tänne meidän iloksemme. No mitäs se Kalle tietää kertoa? - Davy Crockett tappoi ainakin viisisataa intiaania, selitti Pikku-Kalle tomerana. - Mitenkäs se nyt tähän teemaan liittyy? - Sitä, että Davy Crocett'ille ei vittuilla!

Mikä on pieni, punainen, istuu nurkassa ja sen hymy levenee koko ajan? - Pikkulapsi syömässä partakoneen teriä.

Miksi hiiri pitää P-kirjaimesta? - Kun sillä voi muuttaa kissan pissaksi.

- Minkä värisiä Suomen lippuja teiltä löytyy? - Meillä on vaan tätä perinteistä sinistä ja valkoista. - No mä otan sitten sellaisen valkoisen.

AIV-rehun Nobel-palkitulla keksijällä Artturi Ilmari Virtasella väitetään olleen hulttiopoika, joka karkasi Afrikkaan ja uhosi tulevansa vielä yhtä kuuluisaksi kuin isänsä. Hän palasi konsulinkyydillä tyhjin käsin, mutta positiivisella mielellä ja tuomisia mukanaan. Hänen nimensä oli muuten Heikki Ilmari Virtanen.

Arabisotilaiden tunnuslause: Kamelia ei jätetä!

Saatuaan kymmenennen lapsensa, kotkalainen pariskunta päätti että nyt riittää. Niinpä perheen isä meni lääkärille ja selitti etteivät he halua enää jälkikasvua. Lääkäri vastasi, että miehelle voidaan tehdä yksinkertainen operaatio nimeltään sterilisaatio joka ratkaisee ongelman. Hä tarvitsisi vain sytyttää yksi tykinlaukaus, asettaa se tyhjään peltipurkkiin ja laskea kymmeneen. Kotkalainen mies vastasi: "Kuulkaas herra lääkäri, en välttämättä ole maan terävä-älyisin mies mutta en silti suostu uskomaan että tuo kikka auttaisi ketään." Niinpä pariskunta hankkiutui Kuopioon saakka yksityiselle lääkärille, missä lääkäri aikoi kertoa heille oikeasta sterilisaatiosta, kunnes huomasi, että he ovat Kotkasta. Niinpä lääkäri selitti saman jutun: tykäri peltipurkkiin ja laskekaa kymmeneen. Niinpä he lopulta päättivät kokeilla, hankkivat tykärin ja tyhjän hernekeittopurkin. Mies sytytti tykärin, asetti sen purkkiin, piteli purkkia toisessa kädessä ja alkoi laskemaan: "Yksi, kaksi, kolme, neljä, viisi..." Nyt mies asetti purkin jalkoväliinsä ja jatkoi laskemista toisella kädellä: "Kuusi, seitsemän..."

Martti Ahtisaari on niin lihava että kun se menee belgialaiseen raviutolaan niin tarjoilijat sanoo "Ajfsoiasf f fff!" mikä tarkoittaa norjaksi "Onpas lihava!"

Deeku pyytää nakkikioskin pitäjältä hammastikkua. Tikun saatuaan hän poistuu vikkelästi. Hetken kuluttua toinen pultsari tulee myös hakemaan hammastikkua. Kolmannen puliukon ilmestyessä myyjä kysyy, haluaako tämäkin hammastikun. Ei, vaan pillin. Joku oli oksentanut kioskin taakse, mutta parhaat palat on jo viety.


MUISTA NOURATTAA !!!

Autoolijoolle:
1§ Jos joku menöö erellä, aja ohitte.
2§ Jos joku yrittää ohitte, niin älä päästä.
3§ Säästä vilkkua.
4§ Ku liikennevalo vaihtuu nokkas erestä vihiriästä keltaaseksi, nin kiihrytä vauhtia. Kyl sä kerkiät.
5§ Ku jalankulkia tulee eressä suajatiälle, nii lisää vauhtia. Ei se sitte tuu.
6§ Mutta jos se kumminki tuloo, nii polokaase kaasu pohojaan. Ettei jää kitumahan.
7§ Ku joku hirasteloo erellä ja hakoo vaikka jotaki paikkaa, niin neuvo sille oikia osoote. Elikkä huura ohimennes sivuikkunasta, että:"Painu vit***!"
8§ Oo varovaanen ruuhkaliikentees. Ettei kännykkäs lipsahra korvalta.
9§ Ku joku yrittää sivutiältä ramppia myären isomman tiän liikennevirtaan, niin älä tee sille tilaa. Son joku kohomo.
10§ Jos taharot ajella rauhassa kaupunkilla, niin lähäreppä paanalle vaan silloon, kun kaikki muukkin tapaa liikkua.
11§ Jos jonkun auto menöö rikki ja pysähtyy etees, niin töötötä ja raivoa ittekses niin kauvan, että saat syränhalvauksen.
12§ Jos haluat päästä nopiaa kaupunkin lävitte, niin hommaa polokupyärä ja aja jalakakäytävällä. Siälä saa päästellä lujaa.

Pyärääilijöölle:
13§ Jos ajat polokupyärällä mumman kumohon, niin verä niska kyyryhyn ja polje pakohon. Kyllä sen joku siitä korjaa.
14§ Pyärääle ykssuuntaasta katua vastavirtahan. Son jännää.

Jalankulukijoolle:
15§ Kun polokupyärääiljä ajaa sivuuttes, niin murijaase sitä kyynärpäällä kylykehen jos kukaan ei oo kattomas.
16§ Viheltele ittekses, kattelet taivahalle ja oo tärkiän näköönen, ku kävelet karun ylitte päin punaasia.


Siirry takaisin pääsivulle >>> Jupen Sekane Huumori Vitsi Kotisivu >>>