Siirry takaisin pääsivulle >>> Jupen Sekane Huumori Vitsi Kotisivu >>>

Tämmäsiä tälläkertaaKanalaan oli ostettu nuori kukko ja vanha kukko oli siitä hieman kimpaantunut, koska uusihan vei sen kaikki kanat. Hän ehdotti uudelle kukolle kilpailua. Juostaan kanala kolme kertaa ympäri ja voittaja saa pitää kaikki kanat itsellään. Samalla hän ehdotti, että saisi puoli kierrosta etumatkaa, koska oli jo hieman vanha ja raihnainen. Nuori kukkohan oli voimainsa tunnossa varma paremmuudestaan ja suostui tietenkin kisaan. Vanha kukko lähti juoksemaan ja ehdittyään puoliväliin kierrosta, lähti nuorempi ajamaan takaa. Kyllähän siitä tietää millainen meteli tulee, kun kaksi kukkoa kilpailee ja kanalauma kannustaa. Isäntä luuli ketun hyökänneen kanalaan ja juoksi ulos haulikon kanssa. Samassa hän näki kuinka kukot juoksivat peräkanaa kanalan ympäri ja miten nuorempi kukko saavutti vanhempaa. Isäntä ampui epäröimättä nuoremman kukon ja ihmetteli ääneen:" Kummallista. Jo toinen homo peräkkäin. Ilmeisesti tässä täytyy tulla toimeen tuon vanhan kukon kanssa.

Amerikkalaiset tutkijat ovat havainneet, että urospuoliset jättiläispandat pissaavat Kiinassa kilpaa korkeutta. Urokset merkitsevät näin reviirejään, ja naaraat pitävät korkeimmalle kuseskelleita pandoja varsinaisina valioyksilöinä. Korkeimmalle yltävät useimmiten suuret aggressiiviset yksilöt, jotka eivät kaihda mitään keinoja naaraiden houkuttelemiseksi: ne seisovat vettä heittäessään etujaloillaan.

Pääsiäisenä kanatarhan ainoa kukko näki maalattuja munia. Raivoissaan se meni kanalan taakse ja tappoi riikinkukon.

Virolainen ja Väyrynen oli saunassa. Virolainen meni ensiksi kylvettäjän käsittelyyn. Kun Virolainen oli pesty, hän pyysi kylvettäjää pesemään myös Väyrysen. Silloin kylvettäjä löi pesusienen Johanneksen käteen ja tiuskaisi: - Täällä kyllä pesee jokainen väyrysensä itse!

Kaupunkilaisten keskuudessa ryyppäämisestään ja kännipäissä toilailemisestaan tunnettu mies heräsi karmeassa krapulassa, eikä muistanut pahemmin mitään edellisestä illasta. Ainoa muistikuva oli se, että hän istui kultaisessa vessassa. No, sittenpä mies lähti käymään kaverinsa luona. "Joo, kyllä sä täällä kävit", kertoi kaveri, "mutta et sä mitään hämminkiä aiheuttanut, ihan kiltisti olit." Sama juttu toteutui parin muunkin kaverin luona, ja miestä alkoi ihmetyttämään, että näinköhän sitä tuli kerrankin oltua koko ilta ilman mokauksia. Tämän jälkeen hän suuntasi paikalliseen yökerhoon, jossa henkilökunta sitten kertoi, että minkäänlaista häiriötä miehestä ei ollut koitunut. Iloisena mies palasi takaisin kotiinsa, mutta huomasi avaimensa jääneen kämpän sisäpuolelle. Niinpä hän päätti pyytää naapurilta vara-avaimensa lainaan, jotta pääsisi kotiin. Ovikelloa soitettuaan miehen eteen tuli pikkupoika, jolle hän totesi: "Hei, onkos isä kotona?" -"Joo, onhan se, odotas vähän." "Iskä, täällä on se äijä joka paskansi sun tuubaan!"

Joosefilla ja Marialla on ongelma Jeesuksen kanssa. Hän on jo 30-vuotias ja vieläkin neitsyt, ei tyttöystävää jne. Jotain täytyy tehdä. He miettivät päänsä puhki. Lopulta Joosef keksii, että lähetetäänpä poika Maria Magdaleenan luokse, joka on alan naisia. Niinpä Joosef vie Jeesuksen hänen luokseen. Ei kulu viittä minuuttia, kunnes Maria Magdaleena juoksee kirkuen huoneestaan. "Mitä ihmettä teit taas, Jeesus?" Jeesus vastaa: "En tiedä itsekään, mikä hänen on. Hän näytti minulle haavaansa, ja minä paransin sen!"

Hannu Aravirralla oli edessään herkullinen pihvi. Miksi hän ei syönyt sitä? - Se oli Lindströmin pihvi.

Uutisia Turusta:
Elukatte vapautusrintama EVR oli tehny säälimättömän iskun Ruissalos. Yks miäs oli onkel ollu ja eikä kääntäny selkäs ku viireks minuutiks ni jo oli matopurkki kaarettu ja marot päästetty luanto misä ne ei tiätty yksinäs pärjä.
Turu yliopistol ov vessakirjoituksist tehty väitös. Sen mukkan naiste vessois on enempi ja paremppi kirjotuksi kum miäste vessois. Ei mikkän ihme.Niil om molemma käre vappana.
Turu lintutiätelline yhristys on voittanu ponkamise suamenmestaruuren. Tulos oli sataykstoist lintu. Tamperen yhristyksen rotesti hylätti. Tuamaristo huamautti et vaik oli nähty kakssata pulu Tammelan toril ni ei se riitä ko tarkotus on nährä eri lajei.
Pölypunkei voiran torju suihkeil. Tämä tosin on pikkanen onkelma et kummottos simmosen punkin saa kii ja sen truutan sil suuhun tunketuks kun ne on tavallise vikkeli ja piäni elukoi.
Ulkomailt:
Tampereen yliopistollises sairaalas oli sattunu kauhia tapaus kun oli yhrel harjottelijal sanottu et laitaks potilan tiputukse. Ja tämä oli laittanu vaik oli seittämäs kerros.
Tamperelaises ravintolas oli joku ihmetelly kun kokki oli kontallas mikroaaltouunin eres ja teki hassui naamalliikkei. Selitys oli et hän teki kakaril nauravi nakei.
On keksitty et minkätähren on tämä palovarotin määrätty pakolliseks. Se on siksvarten et tamperelaisekkin ymmärtä koska paisti on kypsä.
Urheilu-uutissi:
Vormulauutissi: Mika Häkkine tiana kahreksankymment miljoona vuares. Veroi hän ei maksa ollenka. Ei tiättykän ko kerran kysymykses on kilometrikorvaukset.
Ämmäporukka oli tilannu Matti Nykäsen rippama polttareihi. Ei ollu mikkän muuttunu sit Kalkkary kisoje. Etunoja oli kohtalaine mut pitut olis saanu olla enämpiki.
Ananassäilykkeist on tina löyretty. Tämä oli tiaros jo ennestäns. Jos vaan vaik kahreksankin votka ananasmehul jua, ni on tavallise tinas.

Martta-klubin järjestämiä kursseja:
1. Typeryys ja sen vaihtoehdot
2. Sinäkin voit tehdä kotitöitä
3. PMS - Pre Menstrual Syndrom eli milloin on parasta pitää suu tukossa
4. Kuinka täyttää jääkuutiomuotti, jatkokurssina uusi Kuinka täyttää jääpalapussi
5. Emme halua ällöjä alusvaatteita joululahjaksi - Raha kelpaa
6. Kuinka tulkitsen naisen reaktiot kun tulen kotiin kännissä klo 4 aamulla
7. Pyykinpesun hienoudet (kurssin aiempi nimi Näpit irti silkkivaatteista)
8. Isyys - se jatkuu hedelmöittämisen jälkeenkin
9. Get a Life - Opi kokkaamaan
10. Kuinka vältän käyttäytymästä kuin mulkku, kun olen selvästi väärässä
11. Oikeinkirjoitus - jopa sinä pystyt siihen
12. Kuinka ymmärrän epäpätevyyteni raha-asioissa
13. Sinä - Henkisesti heikompi sukupuoli
14. Syitä tuoda kukkia
15. Kuinka pysyn hereillä seksin jälkeen
16. Miksi on sopimatonta pissiä muualle kuin vessaan
17. Roskat ja kuinka ne viedään ulos
18. Pystyt kyllä nukahtamaan ilman seksiä, jos todella yrität, jatkokurssi Aamuinen ongelma (kurssin aiempi nimi Jos se on hereillä, ota suihku)
19. Laitan sen ylleni jos huvittaa
20. Kuinka lasken WC-istuimen alas
21. Viikonloppu ja urheilu eivät automaattisesti kuulu yhteen, jatkokurssina Selvä viikonloppu perheen parissa.
22. Lopeta jo (kurssin aiempi nimi Tiedän, että selitykseni ovat täyttä paskaa)
23. Kuinka shoppailen kumppanini kanssa eksymättä, jatkokurssina Pubikäynti ei välttämättä kuulu shoppailuun.
24. Kaukosäädin - Opi voittamaan riippuvuutesi
25. Romantiikka - mitä muuta siihen kuuluu kuin seksi
26. Helpful postural hints for couch potatoes
27. Anopitkin ovat ihmisiä, jatkokurssina Vaimon sukulaiset - muutakin kuin apinoita ja hyväksikäytettäviä hölmöjä.
28. Kuinka käyttäytyä kypsemmin kuin omat lapset
29. Sinäkin voit toimia kuskina
30. Miesten kaveruus - jätä heidät omaan kotiinsa, jatkokurssina Miksi ei kavereita kylään jatkoille yöllä klo 4.
31. Kultaseni, sinä et näytä Mel Gibsonilta - etenkään alasti
32. Alusvaatteiden vaihtamisen hyvät puolet
33. Saavutettavissa oleva tavoite - sanan v..tu poistaminen puhekielestä
34. Miksi peiton nostaminen pieraisun jälkeen ei ole tarpeellista.

Yli 50% ihmisistä ei ole koskaan puhunut puhelimessa

Jos kokilla on mutterit löysällä, voi osa ruuvista kärähtää.

Juhannuksena: -Ota päivä kerrallaan.

Lopetin eilen dokaamisen ja tupakanpolton. Vielä kun pääsisin valehtelemisesta eroon...


Siirry takaisin pääsivulle >>> Jupen Sekane Huumori Vitsi Kotisivu >>>